O podjetju

AVENTURIN d.o.o.

tina smon

Aventurin d.o.o.o sta v začetku leta 2012 ustanovili Tina Šmon in Anzhelika Yushchenko. Glavna dejavnost podjetja je destinacijski management, pod katerega spada tudi organizacija dogodkov (poslovnih, izobraževalnih, zabavnih, itd) bodisi za slovenski trg ali tuji. Od avgusta 2015, je 100% lastnica in direktorica podjetja Tina Šmon.
 
Naši najodmevnejši dogodki:
 
2015  VLADO KRESLIN - KONCERT V NEW YORKU
 

23. oktobra smo organizirali nastop Vlada Kreslina v New Yorku. Dogodek je bil namenjen slovencem v NY in je izpadel brezhibno. Približno 100 obiskovalcev je lahko obujalo spomine na Slovenijo ob zvokih odličnega Kreslina in dlovenskih dobrotah kot so potica, prekmurska gibanica in več vrst zavitkov.

Oglejte si tudi

 
2014  ISRAEL OPEN WTA125k
 
Leto 2014 smo namenili organizaciji ženskega teniškega turnirja WTA serije 125k v Izraelu. Organizacija z odlično mednarodno ekipo je potekala dokaj tekoče, a žal so se varnostne razmere v Izraelu 2 meseca pred turnirjem poslabšale in smo morali turnir za leto 2014 odpovedati. Organizacija je v teku za leto 2016.
 
 

Poslovni Seminar: "Kako Poslovati z OZN" / Ljubljana

 
Glavni gost seminarja je bil g.Dmitri Dovgopoly, direktor nabavne službe na sedežu OZN v New Yorku, udeležence pa je nagovoril takratni predsednik Republike Slovenije, g.Danilo Turk. Predstavil je poslovne možnosti in priložnosti za slovenska podjetja pri OZN. Le malokdo namreč ve, da ta mednarodna agencija letno nameni več kot 15 milijard dolarjev za nakup blaga in storitev od podjetij, ki so registrirana v bazi dobaviteljev. Predstavniki podjetja Trimo so predstavili svoje izkušnje uspešnega sodelovanja z OZN, iz Nemčije pa se je predstavil dr.Siegfried Axtmann iz podjetja FAI ret-a-jet, ki je s svojo floto poslovnih in ambulantnih letal v zadnjem desetletju ustvaril že preko 100 milijonov dolarjev prihodkov s sodelovanjem z OZN. Naj izpostavimo, da so slovenska podjetja, pri katerih je ozaveščenost o poslovnaju z OZN zelo slaba, v zadnjih letih ustvarila le nekaj tisoč dolarjev prihodkov.
 
 
Izobraževalni dogodek"4 DEES" (4-day Educational Event for Students) / Maribor
 
Tema tega 4-dnevnega dogodka v Mariboru, ki je bil namenjen domačim in tujem študentom je bila Mednarodni Odnosi in Diplomacija. V okviru predavanj smo gostili takratnega ameriškega in britanskega ambasadorja v Sloveniji, g.Musomellija in g. Page-a, ter nekdanjo slovensko konzulko v New Yorku, go.Melito Gabrič. Za študente smo pripravili tudi razne delavnice in team building aktivnosti, ki jih je povezoval priznan profesor iz Anglije, g.Tim Baxter. Naj poudarimo, da se je predavanj udeležilo poleg študentov slovenskih univerz, še kar nekaj študentov ameriških univerz, največ Univerze v New Yorku (NYU).
 
Tina Šmon je pomagala pri organizaciji premiere

Tina Šmon je pomagala pri organizaciji premiere "Batman v Superman" v New Yorku (Marec, 2016)

Tina Šmon in Anzhelika Yushchenko na MITT turističnem sejmu v Moskvi

Tina Šmon in Anzhelika Yushchenko na MITT turističnem sejmu v Moskvi


Podatki in reference podjetja

Hiter ogled podatkov in referenc podjetja Aventurin d.o.o.

Podatki o podjetju:

Registracijska Številka: 6095429000

TRR: SI56 0510 0801 4050 248 (Abanka)

ID za DDV: SI-84983507

Kontakt: info@aventurin.si

Sedež podjetja (poštni naslov): Borštnikova 6, 2000 Maribor, Slovenija

Reference: